2017 Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Hesaplama Tablosu

2017-cin-takvimi-tablosu

Sizlere bu yazımızda son dönemlerde oldukça revaçta olan bir hamilelik hesaplama ve planlama tablosundan bahsetmek istiyorum.

Eminim ki gebe kalan her anne adayının hatta bebek bekleyen her anne – baba adayının kafasında beliren en önemli soru çocuğunun cinsiyeti olsa gerek. Size aktaracağım yöntem ile bebeğin cinsiyetini daha bebek anne rahmine düşmeden öğrenebilir hatta bu hesaplama yöntemine göre bebeğin cinsiyetini siz belirleyebilirsiniz. Bu formülün adı ise Çin Takvimi.

Annenin yaşını ve hamile kaldığı ayı eğer doğru biliyorsanız ve Çin Takviminin doğru çıkmadığı durumlardan korunma şartıyla emin olun bebeğin cinsiyetini yüzde 98 oranında doğru olarak hesaplayabilirsiniz.

Çin Takvimi Nasıl Hesaplanır? 2017 Çin Takvimi ile bebeğin cinsiyetini hesaplayan tablodan sonuç çıkarmanız için bilmeniz gereken şey çok basit.

Hangi ayda hamile kaldınız? Kaç yaşında hamile kaldınız? Eğer bu iki soruya verilecek net bir cevabınız var ise bebeğin cinsiyetine Çin takvimi ile netlik kazandırabilirsiniz.

Unutmayın ki Çin Takvimi miladi takvim gibi değil. Her sene değişiklik gösteriyor ve bu sebepten dolayı her sene yenileniyor. Ben size bu yazımda 2017 Çin Takvimi ile cinsiyet hesaplama ve cinsiyet belirleme hakkında bilgi vermek istiyorum.

Çin Takviminin Doğruluğu: Bazı durumlarda 2017 Çin Takvimi tutmuyor veya sapıyor. Eğer ki sıraladığımız durumlardan bir tanesi bile sizde varsa takvim sapacak ve cinsiyet tutma ihtimali en aza inecektir. İşte bu durumlar;

Daha önce erken doğum yapanlarda ve tüp bebek yöntemi ile hamile kalan bayanlarda, doğum kontrol yöntemi ile korunduktan sonra ilk adet döneminde hamile kalanlarda ve son olarak herhangi bir sebeple bir önceki hamileliğiniz sonlandıktan sonra 12 ay geçmeden yeniden hamile kalırsanız 2017 Çin Takvimi doğru sonu vermeyecektir.

2017 Çin Takvimini kullanmak ise çok basit. Annenin hamile kaldığı yaş ile hamile kaldığı ayı birleştirin. Karşınıza çıkan cinsiyet bebeğinizin cinsiyeti olacak.

2018 Çin Takvimi tablosunu görmek için konuya gidebilirsiniz.

2017-cin-takvimine-gore-cinsiyet

EĞER KENDİNİZ HESAPLAMA YAPAMIYORSANIZ; YAZIYA YORUM YAZARAK DOĞUM TARİHİNİZİ (GÜN-AY-YIL) VE HAMİLE KALDIĞINIZ AYI BİZE BİLDİRİN. EN KISA SÜREDE SİZE CEVABI İLETELİM

Bu yazı 2017 çin takvimine göre cinsiyet tablosu bebek cinsiyeti yaş hesaplama 2017 çin takvimine göre cinsiyet 2017 ne yılı hangi hayvan cinsiyet hesaplama otomatik hamilelik planlama cinsiyet belirleme yaş nasıl hesaplanır nedir ne kadar doğru bebeğin cinsiyeti kız erkek bebek nasıl hesaplanır bakılır yapılır kullanılır konusunda bilgi vermek için yazılmıştır.

Gelen aramalar: çin takvimi 2017 tablo, çin takvimi 2017, cin teqvimi 2017, bu sene kızmı erkekmi senesi 2017, 2017 çin takvimi tablosu, 2017 Cin takvimi, çin takvimine göre cinsiyet 2017, cin takvini 2017

11 Comments on 2017 Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Hesaplama Tablosu

  1. Dogum tarihim 12/02/1982.hamile kaldığım ay nisan.sizce cinsiyeti nedir?

    Cevap: 2017 Çin Takvimine göre bebeğinizin cinsiyeti Erkek

  2. Ben 10.12.1992 dogumluyum subart 16 2017 gebe kabe kalmısım son adet tarıhım bu simdi benim Çocuğumun cinsiyetı ne acaba şimdiden tesekkurler

    Cevap: 2017 Çin Takvimine göre bebeğinizin cinsiyeti Erkek

    • Yasa gore cinsiyet hesaplaniyor yoksa takvime goremi ogrenebilirmiyim

      Cevap: takvime yaşa göre bakıyorsunuz. yani her ikisine birden

  3. 05 11 1975 doğumluyum Kasım 15 hamile kaldım cinsiyeti kızmı erkekmi acaba nedir

    Cevap: 2017 Çin Takvimine göre bebeğinizin cinsiyeti Kız

  4. 05 11 1997 doğumluyum Kasım 15 hamile kaldım kızmış erkekli acaba cinsiyeti nedir

    Cevap: Çin Takvimi 2017 tablosuna göre bebeğinizin cinsiyeti Erkek

  5. 24 AĞUSTOS 1985 DOĞUM TARİHİ HAMİLE KALMA AYI ŞUBAT

    Cevap: 2017 Çin Takvimi tablosuna göre bebeğinizin cinsiyeti Kız

  6. selam 25.04.1994 doguluyum martda hamile kaldim cinsiyeti ne ola bilir?insallah sapa saglam olur

    Cevap: Çocuğunuz Çin Takvimi 2017 tablosuna göre erkek olacak.

  7. Normalde 18Aralik 1988 doğumluyum kimlikte 17subat 1989 ve mart ayında hamile olduğumu ogrendim cinsiyeti nedir ?

    Cevap: Bebeğinizin cinsiyeti kız

  8. 07.12.1896 DOĞUMLUYUM MUHTEMELEN ŞUBAT AYINDA HAMİLE KALDIM ACABA CİNSİYETİ NEDİR ?

    Cevap: Sanırım 1986 doğumlusunuz 🙂 Bebeğiniz çin takvimine göre erkek olacak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.